‘t Polletje

vakantiewoning

van alle gemakken voorzien

't Polletje was opoe's huis

Vakantiewoning ’t Polletje is vernoemd naar de gelijknamige boerderij die naast het vakantiehuis staat in de provincie Gelderland. De vakantiewoning is in de jaren ’50 gebouwd en nog altijd in bezit van de familie Waaijenberg.

Oorspronkelijk gebouwd als soort van aanleunwoning voor opoe. Ook de vader van de huidige Waaijenberg heeft er een aantal jaren mogen wonen voordat hij naar het oosten van het land verhuisde.

In 2011 is het huis uitgebreid en in 2021 is het een vakantiewoning geworden. Inmiddels hebben ook kinderen er gewoond en nu de zoon zijn eigen plek aan de Korte Holk heeft gevonden, mag ’t Polletje een vakantieoord zijn voor jou.

De wens om ook anderen te kunnen laten genieten van deze fijn plek was er al jaren. En nu de vergunning binnen is, is het fijn dat ook vakantiegangers kunnen komen genieten!

Plattegrond

Vakantiewoning ’t Polletje heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping, bereikbaar via de trap uit de centrale ruimte. De grote master bedroom is beneden waar ook de woonkamer, de keuken en douche zijn. De tuin is vanuit twee kanten te bereiken.

't Polletje laat je genieten door een grote tuin op het zuiden

De grote tuin biedt ruimte om te genieten van de opkomende zon. Veel fietsers en wandelaars weten de Korte Holk te vinden. In het zaai, maai en oogstseizoen kunt u meegenieten van het agrarisch verkeer in deze polder Arkemheen in Gelderland.

't Polletje biedt een fijne uitvalbasis aan fietsers en wandelaars

Een paar minuten van fietsknooppunt 53 geeft deze vakantieplek in polder Arkemheen veel mogelijkheden om fietsend te genieten van het Randmeer en de Veluwe. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar het Randmeer waar je over het onlangs verbrede fietspad op de dijk een groot stuk kan fietsen langs het water.

't Polletje is een volledig uitgeruste vakantiewoning

Het vakantiehuis geeft ruimte aan maximaal vijf personen. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en de derde slaapkamer beschikt over een eenpersoonsbed van 2.20m lang.

Parkeren

De vakantiewoning heeft twee (gratis) parkeerplekken bij het huis. En er zijn meerdere mogelijkheden om e-bikes op te laden.

Wasmachine & droger

Een wasje doen is geen probleem met een wasmachine, droger en droogrek. Zelfs een strijkplank en strijkijzer staat klaar.

Bedden

Drie slaapkamers, waarvan twee met een twee-persoonsbed en één slaapkamer met een één-persoonsbed. Een van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond (met een twee-persoonsbed). Ook een campingbedje en kinderstoel zijn beschikbaar. De bedden zullen opgemaakt zijn bij aankomst.

Keuken

De keuken, met uitzicht op de opkomende zon, is goed uitgerust met o.a. een oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Ook vind je hier altijd schone vaatdoekjes, thee- en handdoeken. Het koffiezetapparaat is geschikt voor snelfiltermaling koffie.

Douche & wc

De woning beschikt over een douche en een apart toilet. Handdoeken voor het douchen liggen klaar om gebruikt te worden .

Schoonmaak

De eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen, al is het wel mogelijk om zelf de stofzuiger te gebruiken tijdens je verblijf.

Tuin

De tuin ligt op het zuiden en is volledig omheind. Het beschikt over een tuinhuis en een apart terras met tuinset.

Audio/internet

De woning beschikt over glasvezel internet met wifi. In de woonkamer staat een Smart TV met dvd-speler.

Amusement

Spellen en boeken liggen klaar om te gebruiken. Folders met meer informatie over wat er in de buurt te bezoeken en te doen is.

Let op!

Roken is in huis niet toegestaan. Huisdieren ook niet.

Prijzen

Geen verschil in aantal personen. Bij boeken een aanbetaling van 50%. Uiterlijk een week vooraf het resterende bedrag overmaken.

1 nacht
2 dagen
€ 120
  • excl. toeristenbelasting: 1,70 p.p.p.n.
2 nachten
3 dagen
€ 200
  • excl. toeristenbelasting: 1,70 p.p.p.n.
3 nachten
4 dagen
€ 270
  • excl. toeristenbelasting: 1,70 p.p.p.n.
6 nachten
7 dagen
€ 540
  • excl. toeristenbelasting: 1,70 p.p.p.n.